Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ .

ΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ .
ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ; ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΚΕΡΔΗ; ... ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΝΑΓΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ! ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ - , ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΥΨΗΛΑ ΚΕΡΔΗ - ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!
Γίνετε συνεργάτης και κερδίστε γρήγορα χρήματα με τον πιο ξεκούραστο τρόπο!
1) Δεν υπάρχει ανταγωνιστική εταιρία με αρώματα.

2) Είναι προϊόν που απευθύνεται σε όλους και εύκολο προς πώληση.

3) Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις για προσωπικές αγορές κάθε μήνα, ούτε συνδρομές (οπου συμβαίνει σε άλλες εταιρίες).

4) Εξασφαλίζεις έναν κωδικό που δεν τον χάνετε ποτέ.

5) ΑΜΕΣΟ κέρδος από την πώληση 46%!!!!

6) Τα προϊόντα της εταιρίας παράγονται σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής αρωματικών συνθέσεων παγκοσμίως, στη DROM της Γερμανίας, με γνήσια αρωματικά έλαια.

7) Στις περισσότερες εταιρίες δικτυακού Marketing (MLM), στο υψηλότερο επίπεδο 21% μοιράζουν 800 Ευρώ, ενώ η Fm Group μοιράζει 1.575 Ευρώ!!!!

8) Έχει 2 πλάνα Marketing (Στο Β' Πλάνο δικαιούσαι από το 4% του παγκόσμιου τζίρου της εταιρίας)
Η FM GROUP WORLD είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στην αγορά των αρωμάτων. Την κρατάνε στα χέρια τους νέοι και γεμάτοι ενέργεια άνθρωποι, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του Πελάτη. Στην προσφορά μας θα Βρείτε μια πλατιά γκάμα των πιο φημισμένων αρωμάτων του κόσμου, τόσο των απαλών και δροσερών, όσο και πιο έντονων και αισθησιακών. Η πρότασή μας απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας. Απ’ όλη την γκάμα της προσφοράς μας, ο καθένας θα βρει κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό του. Σας προτείνουμε μια πλούσια σειρά αρωμάτων που φέρουν το σήμα της FM, η οποία συνδυάζει την τελειότητα, την λεπτότητα και την κορυφαία ποιότητα.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:

* μια συνεχής αύξηση του αριθμού των προϊόντων που προσφέρουμε
* οι εξαιρετικά προσιτές τιμές
* μια ευρύτατη πρόσβαση στον τελικό καταναλωτή μέσω του συστήματος των άμεσων πωλήσεων MLM (πολυεπίπεδο μάρκετινγκ)
* ένα αποτελεσματικότατο σχέδιο μάρκετινγκ, το οποίο δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους διανομείς του πολυεπίπεδου μάρκετινγκ
* ένα επιπλέον κίνητρο συνεργασίας μαζί μας αποτελεί το σχέδιο μάρκετινγκ Νο 2, χάρις στο οποίο οι συνεργάτες-διανομείς συμμετέχουν στα κέρδη της FM GROUP WORLD. Η ΕΤΑΙΡΙΑ FM GROUP ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!! ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ 46%-49%!!! ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ BONUS. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ MARKETING ( πχ. ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ 21% = 1575 Ευρώ)ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΙΝΗΤΟ 6977475945 ΤΗΛ. / ΦΑΞ 2283023546 e-mail gezim5@otenet.gr http://fmgrouptinos.blogspot.com/ site- www.fmgroup.gr . ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου