Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Σπίτι γεμάτο ζεστασιά και


όμορφο και περιποιημένο
Σπίτι γεμάτο ζεστασιά και
χαρά, όπου όλοι γυρίζουν με
χαρούμενη διάθεση και στο
οποίο ο καθένας θα βρει την
προσωπική του γωνιά.
Τώρα μπορεί να είναι και το
δικό σου σπίτι…

προϊόντα που αξίζουν
να τα παρουσιάσετε!

Μέχρι τώρα η εταιρία FM GROUP ήταν γνωστή για την υψηλή ποιότητα των αρωμάτων και των προϊόντων της αρωματοποιίας. Αξιολογήσαμε την επιθυμία σας για σπίτια που μοσχοβολούν και λάμπουν από καθαριότητα, και έχοντας την θέληση να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας, δημιουργήσαμε μια νέα πρόταση με προϊόντα καθαριότητας.
Οι ειδικοί της εταιρίας μας, έβαλαν τα δυνατά τους για να σας βοηθήσουν στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Τα προϊόντα της FM GROUP FOR HOME δημιουργήθηκαν με σκοπό την εξασφάλιση της σωστής υγιεινής και περιποίησης των σπιτιών σας. Μπορείτε να διαπιστώσετε προσωπικά την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας .
Τα προϊόντα καθαριότητας της FM GROUP FOR HOME είναι μοναδικά, αυτό αποδεικνύεται από τις συσκευασίες τους, διότι τα σχήματα τους είναι εργονομικά, καλά εφαρμοζόμενα και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την FM GROUP. Επίσης δώσαμε αρκετή προσοχή ώστε τα προϊόντα της FM GROUP FOR HOME να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
Τα προϊόντα τα οποία παρουσιάζονται σε αυτόν τον κατάλογο είναι ελεγμένα και αξίζουν την υποστήριξη μας, το γνωρίζω διότι τα χρησιμοποιούμε σπίτι μας και σας τα συστήνω χωρίς καμία αμφιβολία.
Artur Trawiński
FM GROUP World

χορταστικό άρωμα ροδάκινου-μάνγκου mango & peachsoaproyalfruity07
Τα προϊόντα της FM GROUP for home είναι αυθεντικά προϊόντα της FM GROUP World
Η επιλογή του κατάλληλου σαπουνιού πρέπει να σχετίζεται με τις ανάγκες του δέρματος. Η επιδερμίδα περιέχει ελαφρύ σε οξύτητα pH 5,5. Τα καλύτερα προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση του δέρματος έχουν την οξύτητα η οποία πλησιάζει το φυσικό pH, για αυτό το λόγο δεν καταστρέφουν την επιδερμίδα μας .
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ FM:
Χωρητικότηταωρητικότηταωρητικότηταωρητικότητα ωρητικότηταωρητικότηταωρητικότητα ωρητικότηταωρητικότητα: 500 ml
Τιμή ιμή: 6,60 €
royal fruity soap b 01
13,20 €/1L
Νιώσε την συναρπαστική δύναμη των φρέσκων φρούτων, στο ξεχωριστό άρωμα του σαπουνιού Μάνγκο και Ροδάκινο. Καθαρίζει και περιποιείται τέλεια το σώμα, η γλυκερίνη που περιέχει εξασφαλίζει στο δέρμα την κατάλληλη ελαστικότητα και απαλότητα. Το pH του είναι 5,5 το όποιο είναι ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση κάθε τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου